Koppla ditt Google-konto till leverantörer av shoppingplattformar

Om du vill visa dina produkter på fler platser på Google kan du länka onlineprodukter som du säljer via särskilda leverantörer av shoppingplattformar, som Shopify och Woo, till ditt Google-konto.

Efter att du har kopplat ditt Google-konto till en plattform som stöds sker följande:

• Dina produkter på plattformen kan visas i shoppingupplevelser på Google.
  • Du kan hantera dina produkter på Google direkt via plattformen.

Om du inte redan har ett Google Merchant Center-konto skapas ett automatiskt åt dig i samband med länkningen. Om du redan har ett Merchant Center-konto kan du välja det. Läs mer om Merchant Center.

Behörighet

För att du ska kunna delta måste ditt företag

• vara ett detaljhandelsföretag på Google
  • ha ett Shopify- eller Woo-konto.
Koppla ett Shopify-konto till Google
Om du vill länka ditt Shopify-konto till Google-kontot måste du ställa in Google & YouTube-appen i Shopify. Läs mer om hur du ställer in Google & YouTube-appen.
Koppla ditt Woo-konto till Google
För att länka ditt Woo-konto till Google-kontot måste du installera och ställa in Google-produktflödet från Woo. Läs mer om hur du skaffar och ställer in tillägget.