Uw Google-account koppelen aan aanbieders van winkelplatforms

Als u uw producten op meer plaatsen op Google wilt laten zien, kunt u de online productvermeldingen die u heeft bij bepaalde aanbieders van winkelplatforms, zoals Shopify en Woo, aan uw Google-account koppelen.

Nadat u uw Google-account aan een ondersteund platform heeft gekoppeld, geldt het volgende:

• Uw productvermeldingen op het betreffende platform kunnen worden weergegeven wanneer klanten winkelen op Google.
  • U kunt uw productvermeldingen op Google rechtstreeks via het betreffende platform beheren.

Als u nog geen Google Merchant Center-account heeft, wordt er een voor u gemaakt wanneer u de koppeling instelt. Als u al een Merchant Center-account heeft, kunt u dat selecteren. Meer informatie over Merchant Center

Vereisten

Dit zijn de vereisten voor koppeling aan een winkelplatform:

• U bent op Google geregistreerd als detailhandelsbedrijf.
  • U heeft een Shopify- of Woo-account.
Uw Shopify-account aan Google koppelen
Als u uw Shopify-account aan uw Google-account wilt koppelen, stelt u de Google & YouTube-app in Shopify in. Meer informatie over hoe u de Google & YouTube-app instelt
Uw Woo-account aan Google koppelen
Als u uw Woo-account aan uw Google-account wilt koppelen, installeert u de Google-productfeed op Woo en stelt u deze in. Meer informatie over hoe u de extensie downloadt en instelt