Knyt din Google-konto til udbydere af shoppingplatforme

Hvis du vil vise dine produkter flere steder på Google, kan du linke onlineprodukter, som du angiver hos bestemte udbydere af shoppingplatforme, f.eks. Shopify og Woo, til din Google-konto.

Når du har knyttet din Google-konto til en understøttet platform, sker der følgende:

• Dine produkter fra platformen kan vises i Shopping-oplevelser på Google.
  • Du kan administrere dine produkter på Google direkte fra platformen.

Hvis du endnu ikke har en Google Merchant Center-konto, oprettes der en forbindelse for dig. Hvis du allerede har en Merchant Center-konto, kan du vælge den. Få flere oplysninger om Merchant Center.

Kvalifikation

For at deltage skal din virksomhed:

• Være en detailvirksomhed på Google.
  • Have en Shopify- eller Woo-konto.
Knyt din Shopify-konto til Google
Hvis du vil knytte din Shopify-konto til din Google-konto, skal du konfigurere Google & YouTube-appen i Shopify. Se, hvordan du konfigurerer Google- & YouTube-appen.
Knyt din Woo-konto til Google
Hvis du vil knytte din Woo-konto til din Google-konto, skal du installere og konfigurere Google-produktfeedet fra Woo. Få flere oplysninger om, hvordan du henter og konfigurerer udvidelsen.