Tuotteiden hyväksyntä

Google ei hyväksy Yritysprofiilissasi olevia tuotteita, jotka eivät ole yleisten Shopping-käytäntöjen tai teknisten vaatimusten mukaisia. Hyväksynnöistä ilmoitetaan Yritysprofiilissasi ja Yritysprofiilien ylläpidossa. Jos haluat, että tuotteesi hyväksytään uudelleen, voit joko ratkaista tuotteen ongelmat tai tehdä valituspyynnön.

Tärkeää: Shopping-käytännöt, jotka liittyvät Shopping-mainosten ei-tuettuun sisältöön tai tuotteiden pakollisiin määritteisiin, eivät koske tuotteita, jotka on lähetetty Yritysprofiilin kautta. Tällaisia tuotteita koskevat esimerkiksi seuraavat käytännöt: Terveydenhoito ja lääkkeet, Vaaralliset tuotteet ja Vain aikuisille suunnattu sisältö.

Tuotteen muokkaaminen niin, että se voidaan hyväksyä uudelleen

Jos tuotelistauksessa näkyy Ei hyväksytty ‐merkintä, klikkaa tuotetta, niin näet, miksi tuotetta ei hyväksytty. Tämän selityksen lisäksi näet linkin, josta pääset hylkäykseen liittyviä käytäntöjä koskevalle sivulle.

Kun olet tehnyt tarvittavat muokkaukset postaukseen ja tallentanut sen, tuote tarkastetaan automaattisesti uudelleen 24 tunnin kuluessa. Ei hyväksytty ‑tila poistuu, jos ongelma on ratkaistu.

Lue lisää Tuotetietojen muokkaustyökalusta.

Valituspyynnön tekeminen

Joissakin harvoissa tapauksissa Google ei hyväksy tuotetta, joka pitäisi hyväksyä. Jos uskot, että näin on sinun tapauksessasi, voit tehdä valituspyynnön. Tuote hyväksytään, jos Google on tehnyt asiassa virheen. Useimmat valitukset tarkastetaan 72 tunnin kuluessa.

Jos olet pyytänyt liian paljon tarkastuksia tuotteille, jotka tosiasiassa rikkovat käytäntöjä, Pyydä tarkastusta ‑vaihtoehto saatetaan poistaa tilapäisesti käytöstäsi.

Näin voit pyytää tarkastusta:

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon.
  2. Klikkaa Tuotteet.
  3. Valitse tuote, jolla on Ei hyväksytty ‑merkintä.
  4. Klikkaa Pyydä tarkastusta.

Tilin jäädytys

Jos yritysprofiilisi jäädytetään, kaikkien tuotteidesi tilaksi merkitään "Ei hyväksytty". Kun yritysprofiilisi palautetaan käyttöön, tuotteesi käsitellään automaattisesti uudelleen ja ne tulevat näkyviin viiden päivän kuluessa yritysprofiilin palauttamisesta. Katso ohjeet yritysprofiilin jäädytyksen poistamiseen.

Joissakin harvoissa tapauksissa kaikilla tuotteilla näkyy Ei hyväksytty ‑merkintä ja syynä "Tili jäädytetty", vaikka yritysprofiilia ei todellisuudessa ole jäädytetty. Ota tässä tapauksessa meihin yhteyttä.