Profiilin lisäasetukset Google Haussa

Voit päivittää monia Yritysprofiilisi lisäasetuksia suoraan Google Haussa. Lisäasetuksista voit valita, että Google Assistant

• auttaa varausten hyväksymisessä
  • käyttää tunnisteita ja toimipistekoodeja laskentataulukoiden järjestämisessä.

Lisäasetusten päivittäminen

1. Varmista, että olet kirjautuneena sille tilille, jolla ylläpidät Yritysprofiiliasi.
  2. Löydät Yritysprofiilisi hakemalla Google Hausta yrityksesi tarkkaa nimeä.
  3. Valitse Näytä profiili, jos haluat muuttaa Yritysprofiilin tietoja.
  4. Valitse Valikko Valikko ja sitten Yritysprofiilin asetukset.

Asetukset

• Yritysprofiilin tunnus: Voit jakaa tunnuksen Google-tuelle puhelimella, chatilla, sähköpostilla tai muiden kanavien kautta.
  • Google Assistant ‑puhelut: Laita päälle tai pois päältä Googlen automaattiset puhelut, joiden avulla voit ottaa vastaan varauksia ja pitää tiedot ajan tasalla. Lue lisää Google Assistantin soittamista puheluista.
  • Tunnisteet: Lisäämällä tunnisteita voit ryhmitellä profiileja joukkolatauksen laskentataulukossa. Lue lisää joukkolatausten tunnisteista.
  • Toimipistekoodi: Jos sinulla on useita yrityksiä, käytä toimipistekoodeja. Löydät toimipistekoodit osoitteesta business.google.com/locations. Voit käyttää toimipistekoodeja laskentataulukon joukkolatauksessa. Jos haluat käyttää paikallisia tuotemainoksia, toimipistekoodit ovat pakollisia. Lue lisää toimipistekoodeista.
  • Google Ads ‐puhelinnumero: Tämän asetuksen avulla voit näyttää sijaintielementissä eri puhelinnumeron kuin Yritysprofiilissasi. Jos olet linkittänyt Google Adsin Yritysprofiiliisi ja käytät Google Adsin sijaintielementtiä, siinä käytetään Google Ads ‑puhelinnumeroa. Lue lisää sijaintielementeistä.