Oversikt over bedriftsprofiler for tjenestebedrifter

Ikke alle bedrifter har en fysisk beliggenhet som kunder kan besøke. Mange lokale bedrifter tilbyr tjenester direkte til kunder. Bruk denne veiledningen for å få mest mulig ut av bedriftsprofilen din på Google.

Angi hvilken type tjenestebedrift du har

I bedriftsprofilen presenteres tjenestebedrifter som enten hybridbedrifter eller bedrifter med tjenesteområde.

• Bedrifter med tjenesteområde: Dette er bedrifter som oppsøker eller leverer produkter og tjenester direkte til kundene, men som ikke betjener kundene på bedriftsadressen sin.
    • Det kan for eksempel være rørleggere eller dyrepassere.
  • Hybridbedrifter: Dette er bedrifter som betjener kunder på bedriftsadressen sin, men som også oppsøker kundene eller leverer produkter eller tjenester direkte til dem.
    • Det kan for eksempel være bilverksteder som også tilbyr veihjelp.

Finn bedriftsinformasjonen din på Google

Når du har fullført og bekreftet bedriftsprofilen din på Google, er det enklere for kunder å finne og ha interaksjon med bedriften din. Når kunder søker etter tjenestebedriften din eller bedriftens kategori på Google Maps eller Søk, ser de bedriftsprofilen og hvilke områder bedriften betjener. Profilen din vises i en liste med profiler og ved siden av lignende bedrifter i området ditt.

Profilen kan inneholde bedriftens navn, nettsted, telefonnummer, åpningstider og anmeldelser, hvilke tjenester bedriften tilbyr, og mye mer.