Yritysprofiili palveluyrityksille

Kaikilla yrityksillä ei ole fyysistä toimipistettä, jossa asiakkaat voivat käydä. Monet paikalliset yritykset tarjoavat palveluita asiakkaan luona. Tämän oppaan avulla palveluyrityksesi voi hyödyntää Googlessa näkyvää yritysprofiiliaan mahdollisimman tehokkaasti.

Palveluyrityksen tyypin määrittäminen

Yritysprofiilissa palveluyritykset jaetaan paikallisiin palveluyrityksiin ja hybridiyrityksiin.

• Paikallinen palveluyritys: Yritys, jonka henkilökunta käy asiakkaiden luona tai toimittaa tuotteita suoraan asiakkaille mutta ei palvele asiakkaita omassa toimipisteessään
    • Esimerkkejä: putkiasentaja, lemmikkien ulkoilutuspalvelu
  • Hybridiyritys: Yritys, jonka henkilökunta käy asiakkaiden luona tai toimittaa tuotteita suoraan asiakkaille ja joka lisäksi palvelee asiakkaita omassa toimipisteessään
    • Esimerkki: autokorjaamo, joka tarjoaa myös tiepalvelua.

Yritystietojen saaminen Googleen

Kun olet viimeistellyt ja todentanut yritysprofiilisi Googlessa, asiakkaat voivat löytää yrityksesi helpommin ja ottaa siihen yhteyttä. Kun asiakkaat hakevat palveluyritystäsi tai sen toimialaa Google Mapsista tai Hausta, he voivat nähdä profiilisi ja palvelualueesi. Profiilisi näkyy profiililuettelossa samankaltaisten ja samalla alueella toimivien yritysten vieressä.

Profiilisi voi sisältää esimerkiksi yrityksesi nimen, verkkosivuston osoitteen, puhelinnumeron, aukioloajat, arvosteluja ja palveluvalikoiman.