Informació general sobre Perfil d'empresa per a empreses de serveis

No totes les empreses tenen una ubicació física que els clients poden visitar. Moltes empreses locals proporcionen serveis que es duen a terme directament on es troben els clients. Per poder entendre com la teva empresa de serveis pot treure el màxim profit del perfil d'empresa a Google, utilitza aquesta guia.

Determinar el tipus d'empresa de serveis

Perfil d'empresa representa les empreses de serveis com a empresa amb zona de servei o com a empresa híbrida.

• Empresa amb zona de servei: empresa que fa visites o entregues directament als clients, però que no els atén a l'adreça de l'empresa.
    • Per exemple, un lampista o un passejador d'animals de companyia.
  • Empresa híbrida: una empresa que atén els clients a l'adreça de l'empresa i també fa visites o entregues directament als clients.
    • Per exemple, un taller mecànic amb servei d'assistència en carretera.

Trobar la informació d'empresa a Google

Després que hagis completat i verificat el perfil de l'empresa a Google, els clients podran trobar-la i interaccionar-hi més fàcilment. Quan els clients cerquen l'empresa de serveis o la categoria corresponent a Google Maps o a la Cerca, poden trobar el teu perfil i les àrees on ofereixes servei. El perfil es mostrarà a la llista de perfils i al costat d'empreses similars de la teva àrea.

El perfil pot incloure el nom de l'empresa, el lloc web, el número de telèfon, l'horari d'obertura, les ressenyes, els serveis que ofereixes i més.