En forklaring av manglende og forsinkede anmeldelser

Finn ut hvorfor anmeldelser mangler

Det kan være ulike årsaker til at anmeldelser er fjernet fra siden. Vanligvis skyldes dette brudd på retningslinjene, for eksempel fordi anmeldelsene inneholder nettsøppel eller har upassende innhold.

Vi gjenoppretter ikke anmeldelser som er fjernet på grunn av brudd på retningslinjene. Disse tiltakene har vi fått på plass for å sørge for at anmeldelser i Google-tjenester er nyttige, relevante og pålitelige. Finn ut mer om forbudt og begrenset innhold i anmeldelser.

Du kan oppleve at anmeldelser blir fjernet etter at en bedriftsprofil er gjenopprettet. Hvis du mister anmeldelser etter at profilen din er sperret og deretter gjenopprettet, kan du kontakte brukerstøtten for å få hjelp.

Tips Hvis du oppgir en fremtidig åpningsdato for bedriften, fjernes eventuelle anmeldelser registrert før denne datoen.

Finn ut hvorfor anmeldelser er forsinket

Noen ganger kan det ta lang tid før anmeldelser vises på visse plattformer, som Google Søk eller Google Maps. Dette skyldes som regel forsinkelser som oppstår når profiler slås sammen, og problemet løses vanligvis i løpet av et par dager.

Kunder som bruker eldre mobilenheter og operativsystemer, kan ha problemer med å skrive anmeldelser. De kan som regel løse dette problemet ved å oppdatere operativsystemet de bruker, og den aktuelle versjonen av Google Maps-appen.