Ontbrekende reviews en vertragingen

Nagaan waarom een review ontbreekt

Er zijn diverse redenen waarom reviews van de pagina kunnen zijn verwijderd. Meestal heeft dit te maken met beleidsschendingen, zoals spam of ongepaste content. Reviews die zijn verwijderd vanwege beleidsschendingen, worden niet hersteld. Lees meer informatie over verboden en beperkte content in reviews.

Reviews zijn soms uit een bedrijfsprofiel verdwenen nadat het is hersteld. Als u reviews bent kwijtgeraakt omdat uw profiel is uitgeschakeld of opgeschort en vervolgens is hersteld, neemt u contact op met support.

Tip: Als uw bedrijf nog niet is geopend en u hiervoor een toekomstige openingsdatum instelt, worden reviews die vóór de openingsdatum zijn gepost, verwijderd.

Nagaan waarom uw review is vertraagd

Soms kan het wat langer duren voordat een specifieke review op een bepaald platform verschijnt, zoals Google Zoeken of Google Maps. Dit komt het meest voor nadat profielen zijn samengevoegd. Vertragingen die hierdoor ontstaan, zijn doorgaans binnen enkele dagen voorbij.

Klanten met oudere mobiele apparaten en besturingssystemen ondervinden mogelijk problemen als ze een review willen posten. Als ze hun besturingssysteem en de versie van de Google Maps-app updaten, moeten deze problemen zijn opgelost.