Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Ontbrekende en vertraagde reviews

Nagaan waarom een review ontbreekt

Er zijn diverse redenen waarom reviews van de pagina zijn verwijderd. Ontbrekende reviews zijn meestal verwijderd wegens beleidsschendingen, zoals spam of ongepaste content.

We herstellen geen reviews die zijn verwijderd wegens beleidsschendingen. Deze maatregelen voor verwijdering zorgen dat reviews op Google-services relevant, nuttig en betrouwbaar zijn. Meer informatie over verboden en content waarvoor beperkingen gelden voor reviews

Reviews zijn soms uit een bedrijfsprofiel verwijderd nadat het is hersteld. Neem contact op met support voor hulp als u reviews kwijtraakt nadat uw profiel is opgeschort en weer hersteld.

Tip: Als u een toekomstige openingsdatum instelt voor uw bedrijf, worden reviews die vóór die datum zijn achtergelaten, verwijderd.

Nagaan waarom uw review is vertraagd

Soms kan het wat langer duren voordat een specifieke review op bepaalde platforms verschijnt, zoals op Google Zoeken of in Google Maps. Dat gebeurt meestal nadat profielen zijn samengevoegd. Vertragingen die daardoor ontstaan, zijn meestal binnen enkele dagen voorbij.

Klanten met oudere mobiele apparaten en besturingssystemen ondervinden mogelijk problemen als ze een review willen posten. Als ze hun besturingssysteem en de versie van de Google Maps-app updaten, moeten deze problemen zijn opgelost.