Om tredjepartsanmeldelser

Bedrifter på Søk og Maps kan vise anmeldelser fra ulike tredjepartskilder. Disse anmeldelsene vises i en bedriftsprofil, så kundene får se enda mer relevant informasjon om bedriften din.

Med anmeldelser fra tredjeparter menes anmeldelser skrevet på nettsteder som ikke tilhører Google. Det er det aktuelle stedet og bedriftskategorien som er angitt, som avgjør hvilke typer anmeldelser som kan skrives, samt hvordan de vises på enheter og plattformer.

Tekstutdrag fra anmeldelser fra aggregatornettsteder

Anmeldelser hentet fra relevante aggregatornettsteder for anmeldelser kan vises i bedriftsprofilen din. Et tekstutdrag fra en anmeldelse er et kort sammendrag av en anmeldelse eller en vurdering fra et nettsted hvor anmeldelser kan skrives. Vurderingen er som regel et gjennomsnitt av de kombinerte vurderingspoengene fra en rekke anmeldere. Finn ut mer om tekstutdrag fra anmeldelser.
Når Google finner gyldige vurderinger eller anmeldelser, kan vi vise et rikt kodeutdrag med stjernerangeringer og annen oppsummerende informasjon om vurderinger eller anmeldelser.

Redaksjonelle topplister

Viktig: Redaksjonelle topplister kan bare benyttes av bedrifter i USA.

I Google Søk kan det vises «Redaksjonelle topplister» i bedriftsprofiler for lokale bedrifter.

Redaksjonelle topplister er lister hentet fra nettet, for eksempel «De ti beste restaurantene i San Francisco». Brukere kan bruke disse listene som inspirasjon når de skal finne de mest populære spisestedene i et bestemt område.

Anmeldelser av bestemte bedriftstyper

Ha følgende i bakhodet uansett hvilken bedriftstype du har:

• Du kan ikke selv velge hvilket partnernettsted en anmeldelse skal komme fra.
  • Du kan ikke velge bort anmeldelser fra tredjepartspartnere.
  • Du bør kontakte nettstedet til tredjepartsparten direkte hvis du har problemer med en samlet vurdering eller en enkeltanmeldelse som kommer fra det nettstedet.
Hotellanmeldelser

I bedriftsprofilen et hotell har på Google Søk og Maps, kan det vises anmeldelser fra relevante reiselivspartnere.

I anmeldelsene vises den totale vurderingen av hotellet samt en link til hotellets side på den aktuelle partnerens nettsted. Partneranmeldelser kan også inngå i listen over anmeldelser som er skrevet på Google, men de er da tydelig merket for at brukerne skal kunne se hvilket partnernettsted de er hentet fra.