Kolmannen osapuolen arvostelut

Yritysten yhteydessä Haussa ja Mapsissa voi näkyä kolmannen osapuolen arvosteluja eri lähteistä. Nämä arvostelut näkyvät yritysprofiilissa, ja asiakkaat saavat niistä lisää olennaista tietoa yrityksestä.

Kolmannen osapuolen arvostelut ovat arvosteluja, jotka on lisätty muille kuin Googlen sivustoille. Yrityksen toimiala ja sijainti vaikuttavat siihen, minkä tyyppisiä arvostelut ovat ja miten ne näkyvät eri alustoilla ja laitteilla.

Arvostelukoosteet koontisivustoilta

Yritysprofiilissasi saattaa näkyä arvosteluja, jotka ovat peräisin asianmukaisilta arvostelujen koontisivustoilta. Arvostelukooste on lyhyt ote arvostelusivustolta peräisin olevasta arvostelusta tai arviosta. Arvio on tyypillisesti useiden arvostelijoiden yhdistetty, keskimääräinen arvio. Lue lisää arvostelukoosteista
Kun Google löytää hyväksyttäviä arvosteluja tai arvioita, saatat nähdä Googlessa Rich Snippet ‑yhteenvedon, joka sisältää tähtiarvioita ja muita arvosteluista tai arvioista peräisin olevia yhteenvetotietoja.

Top-listat

Tärkeää: Top-listat ovat vain yhdysvaltalaisten yritysten käytettävissä.

Google Haussa näkyvissä paikallisten yritysten yritysprofiileissa voi näkyä top-listoja.

Top-listat ovat verkosta löytyviä listoja, kuten "10 parasta ravintolaa Helsingissä". Näiden listojen avulla käyttäjät voivat päättää, missä tietyn alueen suosituissa ruokapaikoissa heidän kannattaa käydä.

Tietyntyyppisten yritysten arvostelut

Kaikentyyppisissä yrityksissä on hyvä pitää mielessä seuraavat asiat:

• Et voi valita, miltä yhteistyökumppanin sivustolta arvosteluja lisätään profiiliisi.
  • Et voi kieltäytyä kolmantena osapuolena toimivien kumppanien arvosteluista.
  • Sinun on otettava yhteyttä suoraan kolmannen osapuolen verkkosivustoon asioissa, jotka liittyvät kolmantena osapuolena toimivan kumppanin sivustolta peräisin olevaan yleisarvioon tai yksittäiseen arvosteluun.
Hotellien arvostelut

Google Haussa ja Mapsissa näkyvässä hotellin yritysprofiilissa saattaa näkyä arvosteluja asianmukaisilta matkailualan kumppaneilta.

Arvosteluissa näkyy hotellin yleisarvio sekä linkki hotellin sivulle kumppanin verkkosivustolla. Kumppanien arvostelut voivat näkyä myös Google-arvostelujen luettelossa, mutta niiden yhteydessä näkyy selkeästi, minkä kumppanin sivustolta ne ovat peräisin.