Om tredjepartsanmeldelser

Virksomheder på Søgning og i Maps viser muligvis tredjepartsanmeldelser fra forskellige kilder. Disse anmeldelser vises på en virksomhedsprofil for at give kunderne endnu mere relevante oplysninger om virksomheden.

Anmeldelser fra tredjeparter er anmeldelser på websites, der ikke er fra Google. Virksomhedskategorien og -adressen afgør, hvilke typer anmeldelser der vises, og hvordan de vises på tværs af platforme og enheder.

Uddrag af anmeldelser fra formidlingssites

Anmeldelser fra relevante anmeldelsesformidlingssites kan blive vist på din virksomhedsprofil. Et uddrag af anmeldelse er et kort uddrag af en anmeldelse eller en bedømmelse fra et website med anmeldelser. Bedømmelsen er normalt et gennemsnit af det samlede antal bedømmelser fra mange anmeldere. Få flere oplysninger om uddrag af anmeldelser.
Når Google finder gyldige anmeldelser eller bedømmelser, viser vi muligvis et udvidet uddrag med stjerner og andre oversigtsoplysninger fra anmeldelser eller bedømmelser.

Redaktionelle toplister

Vigtigt!  Redaktionelle toplister er kun tilgængelige for virksomheder i USA.

På Google Søgning kan virksomhedsprofiler for lokale virksomheder vise "Redaktionelle toplister".

Redaktionelle toplister er lister fra nettet, f.eks. "De 10 bedste restauranter i San Francisco". Brugere kan læse disse lister for at få hjælp til at beslutte, hvilken restaurant de gerne vil spise på i et bestemt område.

Anmeldelser af bestemte virksomhedstyper

Følgende er gældende for alle typer virksomheder:

• Det er ikke muligt at vælge, hvilket partnerwebsite en anmeldelse kommer fra.
  • Det er ikke muligt at fravælge anmeldelser fra tredjepartspartnere.
  • Tredjepartswebsitet skal kontaktes direkte i tilfælde af spørgsmål vedrørende en samlet bedømmelse eller en individuel anmeldelse, der stammer fra tredjepartspartnerwebsitet.
Hotelanmeldelser

Et hotels virksomhedsprofil på Google Søgning og Mi aps kan vise anmeldelser fra relevante rejsepartnere.

Anmeldelserne viser hotellets samlede bedømmelse og linket til hotellets side på partnerens website. Partneranmeldelser kan også blive vist på listen over Google-anmeldelser, men det er tydeligt angivet, hvilket partnerwebsite de kommer fra.