Sobre les ressenyes de tercers

Les empreses que tenen presència a la Cerca i Maps poden mostrar ressenyes de tercers procedents de diverses fonts. Aquestes ressenyes es mostren en un perfil d'empresa per proporcionar als clients encara més informació rellevant sobre l'empresa.

Les ressenyes de tercers són ressenyes que s'escriuen en llocs web que no són de Google. La categoria i la ubicació d'una empresa determinen els tipus de ressenyes i la manera com es mostren en tots els dispositius i plataformes.

Fragments de ressenyes procedents de llocs web agregadors

Les ressenyes procedents de llocs web agregadors de ressenyes rellevants es poden mostrar al teu perfil d'empresa. Un fragment de ressenya és un extracte breu d'una ressenya o una puntuació d'un lloc web de ressenyes. Normalment, la puntuació és una mitjana de les puntuacions combinades de molts ressenyadors. Obtén més informació sobre els fragments de ressenya.
Quan Google troba ressenyes o puntuacions vàlides, se'n poden mostrar les estrelles i altres dades de resum en un fragment enriquit.

Llistes editorials de llocs més populars

Important: les llistes editorials de llocs més populars només estan disponibles per a les empreses dels EUA.

A la Cerca de Google, els perfils d'empreses locals poden mostrar "Llistes editorials de llocs més populars".

Les llistes editorials de llocs més populars són llistes del web, com ara els "Els 10 millors restaurants de San Francisco". Els usuaris poden llegir aquestes llistes per ajudar-los a decidir els llocs més populars on volen menjar en una àrea concreta.

Ressenyes sobre tipus d'empresa concrets

Tots els tipus d'empresa han de tenir en compte el següent:

• No es pot seleccionar de quin lloc web de partner prové una ressenya.
  • No es poden desactivar les ressenyes de partners externs.
  • És recomanable contactar directament amb el lloc web de partner extern per tractar els assumptes relacionats amb una puntuació general o una ressenya concreta que prové del lloc web en qüestió.
Ressenyes d'hotels

El perfil d'empresa d'un hotel a la Cerca de Google i Maps pot mostrar ressenyes de partners de viatges rellevants.

Les ressenyes inclouen la puntuació general de l'hotel i l'enllaç a la pàgina de l'hotel que figura al lloc web del partner. Les ressenyes de partners també es poden mostrar a la llista de ressenyes de Google, però s'atribueixen de manera clara per mostrar de quin lloc web de partner provenen.