Angi en skjermlås i profilen din for Google-apper og -tjenester som er integrert i bilen din

Du kan bruke Google-apper og -tjenester i enkelte bilmodeller, for eksempel Polestar 2 og Volvo XC40 Recharge Pure Electric. Angi en skjermlås i bilen for å holde profilen og Google-kontoen din privat. Da må du oppgi en PIN-kode eller et mønster (som du selv velger) hver gang du prøver å få tilgang til profilen din.

Du kan kjøre bilen selv om du har angitt en skjermlås og skjermen er låst, men du får ikke tilgang til informasjonen i profilen eller Google-kontoen før du oppgir PIN-koden eller mønsteret.

Viktig: Innstillingene varierer avhengig av bilprodusenten. Du finner mer informasjon i brukerhåndboken.

Angi eller endre en skjermlås

1. Åpne profilinnstillingene på bilskjermen.
  2. Trykk på Skjermlås.
  3. Velg Ingen, PIN eller Mønster.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å angi eller endre skjermlåsen.