Hør på musikk, nyheter og lydbøker

Når bilen er parkert, kan du laste ned musikk-, lydbok- og podcastapper fra den innebygde Google Play-butikken. Når du har lastet ned en app, kan du spille og bla gjennom medieinnhold mens du kjører. Finn ut hvordan du laster ned apper til bilen.

Viktig: Innstillingene varierer avhengig av bilprodusenten. Du finner mer informasjon i brukerhåndboken din.

Før du starter

Du trenger en bil med Google-apper og -tjenester innebygd. Finn ut hvilke biler som er kompatible.

Hør på musikk eller lydbøker med apper i bilen

Viktig: Det kan hende du må ha en premium-konto i enkelte apper, for eksempel YouTube Music eller Spotify, for å spille musikk i bilen.

1. Trykk på Apper Apper øverst til høyre på bilskjermen.
  2. Velg en app.
  3. Trykk på det du vil spille av.

Tips: Du kan også be Google-assistenten om å spille medieinnhold for deg. Finn ut hvordan du hører på musikk eller radio med Google-assistenten

Hør på musikk eller lydbøker via Bluetooth

Viktig: Når du bruker Bluetooth til å strømme medieinnhold fra telefonen, kan noen medieapper være utilgjengelige på bilskjermen.

1. Koble telefonen til bilen med Bluetooth.
  2. Øverst til høyre på bilskjermen trykker du på Apper Apper og så Bluetooth-lyd Bluetooth Audio.
  3. Under navnet på telefonen din trykker du på Bluetooth-spiller Bluetooth-spiller .
  4. Velg en mediekilde.