Ring eller send meldinger fra bilen

Hvis du kobler telefonen til bilen med Bluetooth, kan du ringe, sende meldinger, slå opp kontakter og legge til favorittkontakter mens du kjører. Du kan også ignorere samtaler for ikke å bli distrahert. Sjekk brukerhåndboken for bilen for å finne ut hvordan du konfigurerer Bluetooth.

Viktig: Innstillingene varierer avhengig av bilprodusenten. Du finner mer informasjon i brukerhåndboken din.

Dette trenger du

Du trenger en bil med Google-apper og -tjenester innebygd. Finn ut hvilke biler som er kompatible.

Ring

1. I navigasjonsraden nederst på bilskjermen trykker du på Telefon og så Kontakter .
  2. Trykk på kontakten du vil ringe og så Trykk på kontaktens telefonnummer.
  3. For å legge på, trykk på Avslutt samtalen .

Tips: Du kan bruke Google-assistenten for å ringe med stemmen. Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter en kommando, for eksempel «Ring [kontaktnavn]».

Send eller svar på meldinger

Viktig: Google-assistenten trenger tilgang til varsler for å hjelpe deg med å sende eller svare på meldinger. Finn ut hvordan du slår på tilgang til varsler.

Send meldinger:

1. Si «Ok Google» eller «Hey Google» i bilen.
  2. Si en kommando, for eksempel «Send en melding til Nils».

Svar på meldinger:

1. For å høre en ny melding, si «Hey Google, les opp meldingene mine».
  2. For å svare på den nyeste meldingen, si «Ok Google, svar» og deretter det du vil svare.
  3. Google-assistenten leser opp meldingen din og ber deg bekrefte at du vil sende den. Du kan si «Send», «Endre meldingen» eller «Avbryt».

Tips: Du kan laste ned flere meldingsapper fra Google Play-butikken som er innebygd i bilen din. Finn ut hvordan du laster ned apper til bilen.

Ignorer meldinger

For å ignorere samtalen, trykk på Ignorer samtalen i meldingsvarselet.

Legg til favorittkontakter

Viktig: Favoritter synkroniseres ikke fra telefonen.

1. Åpne Telefon-appen på bilskjermen.
  2. Trykk på Favoritter øverst.
  3. Trykk på Legg til en favoritt.
  4. Velg en kontakt, og trykk på Merk som favoritt .