Konfigurer bilens infotainment-system

Du kan bruke innebygde Google-apper og -tjenester som Assistent, Maps og Play i bilen din. Når du logger på med Google-kontoen din, kan du konfigurere assistenten, laste ned apper og navigere til personlige steder som «Hjem» og «Jobben». Du kan fortsatt kjøre bilen og bruke enkelte Google-apper hvis du er uten nett eller logget av, men enkelte apper og funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige.

Sørg for at du logger på med en personlig Google-konto. Disse trinnene fungerer ikke hvis du bruker en konto via jobben, skolen eller en annen type organisasjon. Hvis du ikke har Google-konto, kan du opprette en på en annen enhet.

Viktig: Innstillingene varierer avhengig av bilprodusenten. Du finner mer informasjon i brukerhåndboken din.

Du trenger en bil med Google-apper og -tjenester innebygd. Finn ut hvilke biler som er kompatible.

Konfigurer infotainment-systemet ditt

Viktig: Av sikkerhetshensyn må bilen være parkert for at du skal kunne konfigurere.

1. Start bilen.
  2. Sjekk at du er på nettet.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å
    • velge språk
    • logge på Google
    • godta vilkårene
    • konfigurere Google-assistenten
    • laste ned apper fra Play-butikken

Tips: Hvis du ikke fullfører konfigureringen den første gangen, vises et varsel med jevne mellomrom som en påminnelse om å fullføre den. Trykk på Fullfør konfigureringen av profilen din i varselet for å fortsette.