Bruk Google-apper og -tjenester som er innebygd i bilen

Du kan bruke innebygde apper og tjenester som Assistent, Maps og Play i bilen din. Finn ut hvilke biler som er kompatible, og hvor du finner mer brukerstøtte.

Kompatible biler

Google-apper og -tjenester er innebygd i følgende:

Viktig: Disse kjøretøyene er kanskje ikke tilgjengelige i alle regioner. Enkelte funksjoner for biler med Google-apper og -tjenester innebygd, for eksempel anrop, tekstmeldinger eller navigering, krever internettilkobling for å fungere skikkelig. For å kunne bruke all funksjonaliteten må du ha et mobildataabonnement fra kjøretøyets produsent.

Hvis du ikke har et mobildataabonnement i bilen

I noen biler kan du få tilgang til mange innebygde apper og tjenester via en Wi-Fi-sone fra telefonen din.

Koble til via en mobil Wi-Fi-sone

Få informasjon om bruk av Wi-Fi-soner

Finn ut mer om funksjonene som er tilgjengelige når du bruker Google-apper og -tjenester som er innebygd i bilen din, uten et mobildataabonnement.

Viktig: Enkelte mobiloperatører begrenser eller tar ekstra betalt for deling av data via en Wi-Fi-sone. Vi anbefaler at du kontakter operatøren din.

Tips: Hvis Google-appene som er innebygd i bilen din, ikke fungerer som de skal mens du er koblet til en mobil Wi-Fi-sone, må du oppdatere dem til den nyeste versjonen via Google Play. Det kan løse problemet. Hvis du ikke kan koble til en mobil Wi-Fi-sone i bilen, kan det hende at Wi-Fi-tilkoblinger ikke støttes i bilmodellen. Kontakt kjøretøyets produsent for å få mer informasjon.