Apps en services van Google gebruiken die zijn ingebouwd in je auto

Je kunt apps en services gebruiken die zijn ingebouwd in je auto, zoals de Assistent, Maps en Play. Bekijk meer informatie over welke auto's geschikt zijn en waar je aanvullende support kunt vinden.

Geschikte auto's

Apps en services van Google zijn ingebouwd in:

Belangrijk: Deze voertuigen zijn misschien niet in alle regio's beschikbaar. Voor sommige functies van auto's met ingebouwde Google-apps en -services zoals gesprekken, sms-berichten of navigatie is een internetverbinding vereist om volledig te kunnen werken. Als je volledige functionaliteit wilt, heb je een mobiel data-abonnement voor je auto nodig van de fabrikant van je voertuig.

Als je geen mobiel data-abonnement hebt in je auto

In sommige auto's heb je misschien toegang tot veel ingebouwde apps en services via een hotspot vanaf je telefoon.

Verbinding maken via een mobiele hotspot

Informatie ophalen voor het gebruik van een hotspot:

Bekijk meer informatie over de functies die beschikbaar zijn als je ingebouwde Google-apps en -services in je auto gebruikt zonder een mobiel data-abonnement.

Belangrijk: Sommige mobiele providers beperken of brengen extra kosten in rekening als je gegevens met een hotspot deelt. We raden je aan dit na te vragen bij je provider.

Tip: Als de ingebouwde Google-apps in je auto niet naar behoren werken als ze zijn verbonden met een mobiele hotspot, update je ze naar de nieuwste versies via Google Play. Zo los je het probleem misschien op. Als je geen verbinding kunt maken met een mobiele hotspot in je auto, worden hotspot-verbindingen misschien niet ondersteund in je automodel. Neem contact op met de fabrikant van je voertuig voor meer informatie.