Kontroller annonseinnstillingene i bilen med Google innebygd

Biler med Google innebygd har en annonserings-ID som er unik for hver brukerprofil i infotainment-systemet. Du kan når som helst tilbakestille eller slette annonserings-ID-en. Med annonserings-ID kan apper i bilen gi deg mer personlig tilpassede annonser. Finn ut mer om personlig tilpassede annonser på Google.

Viktig: Du kan ikke slå av annonser i appene i bilen, men du kan kontrollere hvordan annonserings-ID-en brukes til å tilpasse annonser i dem. Du kan velge annonseinnstillinger for alle brukerprofilene i bilen.

Tilbakestill annonserings-ID-en i bilen med Google innebygd

Viktig: Når du tilbakestiller annonserings-ID-en til enheten, erstattes den gjeldende ID-en med en ny. Apper kan fortsatt sende deg personlig tilpassede annonser, men det kan gå en stund før de er like relevante for deg.

1. Åpne Innstillinger på bilskjermen.
  2. Velg Google > Annonser > Tilbakestill annonserings-ID-en.

Slett annonserings-ID-en i bilen med Google innebygd

Viktig: Når du sletter annonserings-ID-en for enheten din, blir det ikke tilordnet noen ny ID. Apper kan fortsatt sende deg annonser, men de er muligens ikke like relevante for deg. Du får ikke annonser som er basert på denne annonserings-ID-en, men du kan fortsatt motta annonser som er basert på andre faktorer, for eksempel informasjonen du har delt med ulike apper. Du kan når som helst opprette en ny annonserings-ID.

1. Åpne Innstillinger på bilskjermen.
  2. Velg Google > Annonser > Slett annonserings-ID-en.