Kontrollér hvilke apper som har tilgang til kjøretøyets posisjon

Du kan kontrollere hvilke apper i bilen som har posisjonstilgang.

Gå til Innstillinger for å endre hvilke apper som har tilgang til kjøretøyets posisjon.

Veiledning:

1. Gå til Innstillinger > Personvern> Posisjon.
  2. Endre Bruk posisjon for å kontrollere posisjonstilgangen for generelle apper.
  3. Endre sjåførhjelp for å kontrollere posisjonstilgang for apper og funksjoner for sjåførhjelp.
    1. Merk: Sjåførhjelp-kontrollen er bare tilgjengelig for kjøretøy som kjører Android 12 eller nyere.

Generelle apper påvirker vanligvis ikke kjørefunksjoner. De bruker posisjonstilgang for funksjoner som for eksempel å vise lokale værforhold.

Apper for sjåførhjelp påvirker kjørefunksjonene. De bruker posisjonstilgang for funksjoner som varsler og visualisering av fartsgrenser.