Yhdysvaltoja koskevan vuodenvaihteen verolomakkeen (1099-MISC, 1099-K, 1042-S, 1099-NEC) pyytäminen

Vastaa seuraaviin kysymyksiin, jos haluat pyytää tietyn verovuoden Yhdysvaltojen verolomakkeen kopiota, lähettää uuden version tai kiistauttaa lomakkeen.

Tärkeää: Kirjaudu sisään pyyntöösi liittyvän tuloja tuottavan tilin ensisijaisena käyttäjänä ennen yhteydenottoa. Jos olet jo kirjautunut sisään eri käyttäjänä, voit vaihtaa tiliä.
What type of payments have you received from Google?