Je kunt koppelen naar een specifiek boek of een specifieke versie van een boek. Als je in een boek op Link Link invoegen klikt, wordt er een link gegenereerd die je kunt delen met anderen.

Google Boeken kan ook boeken ophalen op basis van:

• International Standard Book Numbers (ISBN's)
  • Library of Congress Control Numbers (LCCN's)
  • Recordnummers van Online Computer Library Center (OCLC)

Als je het ISBN-nummer wilt vinden, zoek je het boek op Google Boeken en bekijk je de bijbehorende pagina Over dit boek. Gebruik LCCN- of OCLC-records voor boeken die vóór 1970 zijn gepubliceerd.

Als je boeken wilt vinden op LCCN- of OCLC-nummer, voeg je het LCCN- of OCLC-nummer toe aan de betreffende URL:

Je kunt in bepaalde boeken ook koppelen naar specifieke pagina's. Deze pagina's zijn onder meer:

• Voorkant
  • Titelblad
  • Auteursrechtpagina
  • Inhoudsopgave
  • Indexpagina
  • Achterkant

Als Google de specifieke pagina niet kan vinden, wordt de pagina Over dit boek geopend.

Als je een van deze pagina's in een boek wilt vinden, voeg je de naam van de pagina zo toe aan het einde van de URL: