Du kan länka direkt till en viss bok eller till en viss utgåva av en bok. Om du klickar på Länka Infoga länk i en bok genereras en länk som du kan dela med andra.

Du kan också söka i Google Böcker på

• ISBN-nummer (International Standard Book Number)
  • LCCN-nummer (Library of Congress Control Number)
  • registreringsnummer i OCLC (Online Computer Library Center)

Du hittar ISBN-numret genom att söka efter boken på Google Böcker och titta på sidan Om den här boken. Använd LCCN-nummer eller registreringsnummer i OCLC för böcker som publicerats före 1970.

Om du vill hitta böcker via LCCN- eller OCLC-numret infogar du numret i den aktuella webbadressen:

Du kan även länka till specifika sidor i vissa böcker. Dessa sidor inkluderar:

• Främre omslag
  • Försättsblad
  • Sida med upphovsrättsinformation
  • Innehållsförteckning
  • Indexsida
  • Bakre omslag

Om Google inte hittar den sida du letar efter öppnas sidan Om den här boken i stället.

Du hittar en av sidorna i boken genom att lägga till sidans namn i slutet av webbadressen på följande sätt: