Du kan linke til en bestemt bok eller en bestemt utgave av en bok. Hvis du klikker på Link Sett inn link i en bok, genereres det en link du kan dele med andre.

Google Bøker kan også finne bøker basert på

• ISBN-numre (International Standard Book Numbers)
  • LCCN-numre (Library of Congress Control Numbers)
  • OCLC-numre (Online Computer Library Center)

For å finne ISBN-nummeret søker du etter det på Google Bøker, og ser på «Om denne boken»-siden. For bøker som er publisert før 1970 må du bruke LCCN- eller OCLC-registre.

Hvis du vil finne bøker med LCCN- eller OCLC-nummeret, legger du det inn i den aktuelle nettadressen:

Du kan også legge inn linker til bestemte sider i enkelte bøker. Disse sidene omfatter

• forside
  • tittelside
  • opphavsrettsside
  • innholdsfortegnelse
  • indeksside
  • bakside

Hvis Google ikke finner siden du vil ha, åpnes «Om denne boken»-siden i stedet.

Hvis du vil finne en av disse sidene i en bok, legger du til navnet på siden på slutten av nettadressen på denne måten: