Så här säljer du böcker på Google Play: en checklista

Steg 1. Skapa ett konto

Snabbstart

1. Skapa ett nytt konto om du inte redan har ett.
  2. Godkänn användarvillkoren för Google Böcker och tillägget för Google Digitala böcker.

Du måste gå med i Googles bokpartnerprogram för att kunna sälja böcker på Google Play. Då får du åtkomst till partnercentret för Google Play Böcker. Där kan du hantera din bokkatalog och dina betalningsinställningar.

Det går inte att sälja böcker på Google Play i alla länder. Tillägget för Google Editions är inte tillgängligt om du inte befinner dig i ett av de länder som stöds, men vi strävar efter att utöka detta till hela världen. Titta in igen senare om du inte är behörig att delta för närvarande.

Detaljerade anvisningar

1. Skapa ett nytt konto. Du kan antingen logga in med ditt Google-konto eller skapa ett nytt konto.
  2. Ange konto- och kontaktuppgifter.
  3. Klicka på Fortsätt.
  4. Läs igenom användarvillkoren för Google Böcker och tillägget för Google Edition.
    Obs! Avtalet för Google Böcker och Google Play kan tillhandahållas som ett kombinerat dokument. Om du godkänner villkoren anger du detta genom att markera de lämpliga valalternativen.
  5. Klicka på Fortsätt.

Besök partnercentret

Om du redan har ett konto men har glömt lösenordet besöker du sidan för återställning av Google-konton.