Een boek verkopen op Google Play: een checklist

Stap 1. Een account maken

Snel aan de slag

1. Als u nog geen account heeft, kunt u een nieuw account maken.
  2. Accepteer de algemene voorwaarden voor Google Boeken en het addendum voor Google Editions.

Als u boeken wilt verkopen op Google Play, moet u zich aanmelden voor het Partnerprogramma voor Google Boeken. Dit biedt u toegang tot het Partnercentrum voor Google Play Books, waar u uw boekencatalogus en betalingsinstellingen kunt beheren.

Niet alle landen komen in aanmerking voor het verkopen van boeken op Google Play. Het addendum voor Google Editions is alleen beschikbaar als u zich in een van deze ondersteunde landen bevindt. We doen echter ons uiterste best om dit internationaal uit te breiden. Kom vooral later nog eens terug als u op dit moment niet kunt deelnemen.

Uitgebreide stappen

1. Maak een nieuw account. Log in via uw Google-account of maak een nieuw account.
  2. Verstrek accountgegevens en contactgegevens.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Lees de algemene voorwaarden voor Google Boeken en het addendum voor Google Editions.
    Opmerking: De overeenkomst voor Google Boeken en Google Play kan worden aangeboden als één gecombineerd document. Als u deze voorwaarden accepteert, vinkt u de daarvoor bestemde selectievakjes aan.
  5. Klik op Doorgaan.

Ga naar het Partnercentrum

Als u al een account heeft maar u het wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de Google-pagina voor accountherstel.