Een boek verkopen op Google Play: een checklist

Stap 1. Een account maken

Snel aan de slag

1. Als u nog geen account heeft, kunt u een nieuw account maken.
  2. Accepteer de algemene voorwaarden voor Google Boeken en het addendum voor Google Editions.
Niet alle landen komen in aanmerking voor het verkopen van boeken op Google Play. Het addendum voor Google Editions is alleen beschikbaar als u zich in een van deze ondersteunde landen bevindt. We doen echter ons uiterste best om dit internationaal uit te breiden. Kom vooral later nog eens terug als u op dit moment niet kunt deelnemen.

Uitgebreide stappen

1. Maak een nieuw account. Log in via uw Google-account of maak een nieuw account.
  2. Verstrek accountgegevens en contactgegevens.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Lees de algemene voorwaarden voor Google Boeken en het addendum voor Google Editions.
    Opmerking: De overeenkomst voor Google Boeken en Google Play kan worden aangeboden als één gecombineerd document. Als u deze voorwaarden accepteert, vinkt u de daarvoor bestemde selectievakjes aan.
  5. Klik op Doorgaan.

Ga naar het Partnercentrum

Als u al een account heeft maar u het wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de Google-pagina voor accountherstel.