Kirjan myyminen Google Playssa: tarkistuslista

Vaihe 1: Tilin luominen

Pikaohjeet

1. Luo uusi tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
  2. Hyväksy Google Kirjojen käyttöehdot ja Googlen digitaalipainosten lisäosa

Jotta voit myydä kirjoja Google Playssa, sinun on liityttävä Google Kirjojen Yhteistyökumppaniohjelmaan. Sen myötä pääset Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskukseen, missä voit hallinnoida kirjaluetteloasi ja maksuasetuksia.

Kaikissa maissa ei voi myydä kirjoja Google Playssa. Googlen digitaalipainosten lisäosa on saatavilla vain näissä tuetuissa maissa, mutta pyrimme laajentamaan sen kansainvälistä saatavuutta, joten tarkista tilanne myöhemmin.

Tarkat ohjeet

1. Luo uusi tili. Kirjaudu sisään Google-tililläsi tai luo uusi tili.
  2. Syötä tili- ja yhteystiedot.
  3. Valitse Jatka.
  4. Lue Google Kirjojen käyttöehdot ja Googlen digitaalipainosten lisäosa.
    Huom. Saatat nähdä Google Kirjojen ja Google Playn sopimuksen yhdistettynä yhdeksi dokumentiksi. Valitse, hyväksytkö ehdot.
  5. Valitse Jatka.

Siirry Kumppanikeskukseen

Jos sinulla on jo tili, mutta olet unohtanut salasanasi, käy Google-tilien palautussivulla.