En tjekliste for, hvordan du sælger en bog i Google Play

Trin 1. Opret en konto

Hurtig vejledning

1. Opret en konto, hvis du ikke allerede har en.
  2. Acceptér vilkår og betingelser for Google Bøger og tillægget om Google Editions.

Hvis du vil sælge bøger i Google Play, skal du tilmelde dig Google Bogpartnerprogram. Så får du adgang til Partnercenteret for Google Play Bøger, hvor du kan styre dit bogkatalog og dine betalingsindstillinger.

Det er ikke alle lande, der er kvalificeret til at sælge bøger i Google Play. Tillægget om Google Editions er ikke tilgængeligt, medmindre du befinder dig i et af disse understøttede lande, men vi arbejder hårdt på at udvide internationalt, så vend tilbage igen senere, hvis du ikke kan deltage på nuværende tidspunkt.

Detaljeret vejledning

1. Opret en ny konto. Log ind med din Google-konto, eller opret en ny konto.
  2. Angiv konto- og kontaktoplysninger.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Læs vilkår og betingelser for Google Bøger og tillægget om Google Editions.
    Bemærk! Google Bøger og Google Play-aftalen kan blive præsenteret for dig i et enkelt kombineret dokument. Hvis du accepterer vilkårene, skal du angive dette med relevante valg.
  5. Klik på Fortsæt.

Gå til Partnercenter

Hvis du har en konto i forvejen, men har glemt adgangskoden, skal du gå til siden Gendannelse af Google-konto.