Com es ven un llibre a Google Play: llista de comprovació

Pas 1. crea un compte

Passos ràpids

1. Si encara no tens cap compte, crea'n un.
  2. Accepta els termes i condicions de Google Llibres i l'annex de Google Editions.
No tots els països són aptes per vendre llibres a Google Play. L'annex Google Editions només estarà disponible si estàs en un d'aquests països admesos, però ens estem esforçant per ampliar-lo internacionalment. Si no hi post participar, torna-ho a comprovar més endavant.

Passos detallats

1. Crea un compte. Inicia la sessió amb el Compte de Google o crea'n un.
  2. Proporciona la informació del compte i de contacte.
  3. Fes clic a Continua.
  4. Revisa els termes i condicions de Google Llibres i l'annex de Google Editions.
    Nota: és possible que l'acord de Google Llibres i Google Play es combinin en un sol document. Si acceptes aquestes condicions, selecciona les opcions corresponents.
  5. Fes clic a Continua.

Vés al Centre per a Partners

Si ja tens un compte però has oblidat la contrasenya, visita la pàgina de recuperació de comptes de Google.