Problemer med lydkvalitet i lydbøker

For å unngå at brukerne våre får lydbøker med lydkvalitetsproblemer, gjennomfører vi kvalitetskontroller på innhold som nylig er lastet opp.

Ulike typer problemer:

Kvalitetskontrollen kan finne flere typer problemer med lydbøker:

• Avvik eller hopp: Lyden kan ha hopping eller skraping.
  • Gjentakende mønster: Lyden gjentas ved begynnelsen av tidsstempelet
  • Stillhet: En uvanlig lang periode uten lyd er oppdaget.
  • Testtone: En maskingenerert testtone ble oppdaget.

Gjennomgå problemer som er oppdaget

1. Logg på Partnersenter på datamaskinen din.
  2. Velg lydboken.
  3. Klikk på Innhold til venstre.
  4. Velg fanen «Feil med lydkvalitet».
  5. For å se den fullstendige listen over problemer som er oppdaget, klikk på nedoverpilen Pil ned.
  6. Til venstre velger du filen problemet ble oppdaget i.
  7. Klikk på et problem for å åpne spilleren og så Spill Spill av.
    • Hvis du er enig i at delen inneholder en feil, klikker du på Lyden har en feil.
    • Hvis du ikke hører noen feil, eller hvis det som ble oppdaget, er tilsiktet, klikker du på Lyden er riktig. Problemet blir fjernet fra listen.
Tips: Når du sender inn lydbokfiler flere ganger og mer enn én fil inneholder feil, vises feilene som gruppert for hver filversjon. Den nyeste filen er alltid øverst. Når du løser feilene med den nyeste versjonen, publiseres lydboken.

Løs problemene for å publisere lydboken

Hvis lydboken din har feil, kan du løse problemene og laste opp et nytt, fullstendig sett med filer. Når du laster opp det nye innholdet, gjennomgår vi det på nytt for å vurdere kvalitetsproblemer. Når du laster opp en ny fil uten feil eller avviser alle feilene som «Lydboken er riktig», publiseres lydboken automatisk.