Problemen met de geluidskwaliteit van audioboeken

We voeren kwaliteitscontroles uit voor nieuw geüploade content om te voorkomen dat audioboeken met problemen met de geluidskwaliteit onze gebruikers bereiken.

Soorten problemen

De kwaliteitscontrole kan verschillende typen problemen met audioboeken vinden:

• Afwijking of overslaan: De audio slaat over of bevat krassen.
  • Herhalend patroon: De audio wordt herhaald aan het begin van het tijdstempel.
  • Stilte: Er is een langer dan normale stilte gedetecteerd.
  • Testtoon: Er is een door de machine gegenereerde testtoon gedetecteerd.

Gevonden problemen bekijken

1. Log op uw computer in bij het Partnercentrum.
  2. Selecteer uw audioboek.
  3. Klik aan de linkerkant op Content
  4. Selecteer het tabblad 'Fouten met audiokwaliteit'.
  5. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag om de volledige lijst met gevonden problemen te bekijken.
  6. Selecteer aan de linkerkant het bestand waarin het probleem is gevonden.
  7. Klik op een probleem en dan Afspelen Afspelen om de speler te openen.
    • Als u het ermee eens bent dat het gedeelte een fout bevat, klikt u op Audio bevat een fout.
    • Als u geen fout hoort of als dat wat gevonden is, met opzet zo klinkt, klikt u op Audio is correct. Het probleem wordt verwijderd uit de lijst.
Tip: Als u audioboekbestanden meerdere keren indient en meer dan één bestand fouten bevat, worden de fouten gebundeld weergegeven voor elke bestandsversie. Het nieuwste bestand staat altijd bovenaan. Nadat u de fouten met de nieuwste versie heeft opgelost, gaat uw audioboek live.

Problemen oplossen om audioboek te publiceren

Als uw audioboek fouten bevat, lost u de problemen op en uploadt u een nieuwe volledige set bestanden. Als u de vervangende content uploadt, controleren we de content opnieuw op kwaliteitsproblemen. Nadat u een nieuw bestand zonder fouten heeft geüpload of alle fouten heeft afgewezen met 'Audioboek is correct', gaat het audioboek automatisch live.