Äänikirjojen äänenlaatuongelmat

Tarkastamme viimeksi ladatun sisällön laadun, jotta heikkolaatuiset äänikirjat eivät päädy käyttäjille asti.

Ongelmatyypit

Laaduntarkastuksessa voidaan löytää äänikirjoista tällaisia ongelmia:

• Poikkeama tai ohitus: Ääniraita hyppää tai siinä voi olla häiriö.
  • Toistuvuus: Audio alkaa toistaa itseään saman kohdan alusta.
  • Hiljainen kohta: Tavallista pidempi hiljainen kohta havaittiin.
  • Testiääni: Koneen tuottama testiääni havaittiin.

Havaittujen ongelmien tarkastaminen

1. Kirjaudu tietokoneella Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse äänikirjasi.
  3. Valitse vasemmalta Sisältö.
  4. Valitse Ongelmia äänenlaadussa ‑välilehti.
  5. Näet kaikki havaitut ongelmat listattuna klikkaamalla alanuolta Alanuoli.
  6. Valitse vasemmalta tiedosto, jossa ongelma havaittiin.
  7. Avaa soitin klikkaamalla ongelmaa ja sitten Toista Toista.
    • Jos tässä kohdassa on sinunkin mielestäsi virhe, valitse Audiossa on virhe.
    • Jos et kuule virhettä tai mainittu kohta on sellainen kuin pitää, valitse Audio on kunnossa. Ongelma poistetaan listalta.
Vinkki: Kun lähetät äänikirjan tiedostot useita kertoja ja useammassa tiedostossa on virheitä, ne kootaan ryhmiin kunkin tiedostoversion alle. Viimeisin tiedosto näkyy aina ylimpänä. Kun ratkaiset uusimman version ongelmat, äänikirjasi julkaistaan.

Virheiden korjaaminen ja äänikirjan julkaiseminen

Jos äänikirjassa on virheitä, korjaa ne ja lataa kaikki kirjan tiedostot uudelleen. Kun olet ladannut uuden sisällön, tarkastamme sen laadun uudelleen. Kun lataat uuden, virheettömän tiedoston tai ohitat kaikki virheet valinnalla "Audio on kunnossa", äänikirja julkaistaan automaattisesti.