Problemes relacionats amb la qualitat del so de l'audiollibre

Per evitar l'exposició dels usuaris a audiollibres amb problemes de qualitat de so, fem comprovacions de qualitat del contingut penjat recentment.

Tipus de problemes

La comprovació de qualitat pot trobar diversos tipus de problemes relacionats amb els audiollibres:

• Anomalia o salt temporal: és possible que hi hagi un salt temporal o soroll no desitjat en l'àudio.
  • Patró repetitiu: l'àudio es repeteix al començament de la marca de temps.
  • Silenci: s'ha detectat un silenci més llarg del que és habitual.
  • To de prova: s'ha detectat un to de prova generat automàticament.

Review detected issues

1. A l'ordinador, inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Selecciona l'audiollibre.
  3. A l'esquerra, fes clic a Contingut
  4. Selecciona la pestanya "Errors de qualitat de l'àudio".
  5. Per veure la llista completa de problemes detectats, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  6. A l'esquerra, selecciona el fitxer en què s'ha detectat el problema.
  7. Per obrir el reproductor, fes clic en un problema i, a continuació, Reprodueix Play.
    • Si acceptes que la secció conté un error: fes clic a L'àudio té un error.
    • Si no sents cap error o si el que s'ha detectat és intencionat: fes clic a L'àudio és correcte. El problema se suprimirà de la llista.
Consell: quan enviïs fitxers d'audiollibres diverses vegades i més d'un fitxer contingui errors, els errors es mostraran agrupats per a cada versió del fitxer. L'últim fitxer sempre serà a la part superior. Quan resolguis els errors amb la versió més recent, es publicarà l'audiollibre.

Solucionar els problemes per publicar l'audiollibre

Si el teu audiollibre conté errors, corregeix els problemes i penja un conjunt nou i complet de fitxers. Quan pengis el contingut de substitució, el tornarem a revisar per detectar problemes de qualitat. Quan hagis penjat un fitxer nou sense errors o n'hagis ignorat tots els errors com a "L'audiollibre és correcte", publicarem automàticament l'audiollibre.