Klankgehaltekwessies in oudioboeke

Ons voer gehaltekontrolerings uit op inhoud wat nuut opgelaai is om te verhoed dat gebruikers blootgestel word aan oudioboeke met klankgehaltekwessies.

Soorte kwessies

Die gehaltekontrolering kan verskeie soorte kwessies met oudioboeke vind:

• Onreëlmatigheid of spring: Dit is moontlik dat die oudio spring of krap.
  • Herhalende patroon: Die oudio herhaal aan die begin van die tydstempel.
  • Stilte: 'n Stilte wat langer as gewoonlik duur, is bespeur.
  • Toetstoon: 'n Masjiengegenereerde toetstoon is bespeur.

Gaan bespeurde kwessies na

1. Meld op jou rekenaar aan by die Vennootsentrum.
  2. Kies jou oudioboek.
  3. Klik Inhoud aan die linkerkant
  4. Kies die "Oudiogehaltefoute"-oortjie.
  5. Klik die Afpyl Down arrow om die volledige lys bespeurde kwessies te bekyk.
  6. Kies aan die linkerkant die lêer waarin die kwessie bespeur is.
  7. Klik 'n kwessie en dan Speel Speel om die speler oop te maak.
    • Klik Daar is 'n fout in oudio as jy saamstem dat daar 'n fout in hierdie afdeling is.
    • Klik Oudio is reg as jy nie 'n fout hoor nie, of as dit wat jy bespeur het, doelbewus was. Die kwessie sal van die lys verwyder word.
Wenk: Wanneer jy oudioboeklêers veelvuldige kere indien en meer as een lêer bevat foute, word foute as gebondel vir elke lêerweergawe gewys. Die jongste lêer is altyd bo. Jou oudioboek sal gepubliseer word sodra jy die foute met die jongste weergawe reggestel het.

Stel kwessies reg om oudioboek te kan publiseer

As jou oudioboeke foute bevat, moet jy die kwessies regstel en 'n nuwe volledige stel lêers oplaai. Wanneer jy die vervangingsinhoud oplaai, sal ons dit weer vir gehaltekwessies kontroleer. Ons publiseer die oudioboek outomaties sodra jy 'n nuwe lêer sonder enige foute opgelaai of al die foute as "Oudioboek is reg" toegemaak het.