Om Play Bøker Affiliates

Som aktiv Play Bøker-partner kan du tjene 7 % provisjon når du linker direkte til kvalifiserte produkter eller kvalifisert innhold i Google Play Bøker-butikken.

Programmet for Play Bøker-samarbeidspartnere er foreløpig tilgjengelig for aktive Play Bøker-partnere. Hvis Play Bøker-partnerkontoen din er kvalifisert, finner du en link til registreringsskjemaet på startsiden i kontoen din i partnersenteret for Play Bøker.

I Partnerize-kontoen din finner du mer informasjon om provisjonssatser og betaling i vilkårene for bruk av Play Affiliates.

Slik fungerer det

Når kvalifiserte e-bøker og lydbøker du henviser til, kjøpes innen 24 timer etter henvisning, tjener du 7 % provisjon på salget.

I Partnerize-kontoen din finner du mer informasjon om provisjonssatser og betaling i vilkårene for bruk av Play Affiliates.

Slik finner du vilkårene for bruk:

1. Åpne Partnerize-oversikten på datamaskinen.
  2. Øverst velger du Kampanjer.
  3. Velg kampanjen du vil sjekke vilkår for bruk for.
  4. Under «Kampanjedetaljer» velger du Se vilkårene.