Om Play Bøker Affiliates

Som en aktiv Play Bøker-partner kan du tjene 7 % provisjon når du linker direkte til kvalifiserte produkter eller kvalifisert innhold i Google Play Bøker-butikken.

Programmet for Play Bøker-samarbeidspartnere er tilgjengelig for aktive Play Bøker-partnere inntil videre. Hvis Play Bøker-partnerkontoen din er kvalifisert, finner du en link til registreringsskjemaet på startsiden i kontoen din i Partnersenteret for Play Bøker.

Slik fungerer det

Når kvalifiserte e-bøker og lydbøker du henviser til, kjøpes innen 24 timer etter henvisning, tjener du 7 % provisjon på salget. Du finner mer informasjon om provisjonssatser og betaling i Play Affiliates-vilkårene for bruk fra Partnerize-kontoen din.

Slik finner du vilkårene for bruk:

1. Åpne Partnerize-oversikten på datamaskinen.
  2. I menyen øverst velger du Kampanjer.
  3. Velg kampanjen du vil sjekke vilkår for bruk for.
  4. Under «Kampanjedetaljer» velger du Se vilkårene.

Konfigurer en Google Play Bøker Affiliate-kampanje

1. Opprett samarbeidspartnerlinker.
  2. Generer et Google Play-merke.
  3. Spor Google Play Affiliates-kampanjer.