Over Play Boeken Affiliates

Als actieve Play Boeken-partner kun je een commissie van 7% verdienen als je rechtstreeks linkt naar in aanmerking komende producten of content in de Google Play Boeken-winkel.

Het Play Boeken-partnerprogramma is momenteel uitsluitend beschikbaar voor actieve Play Boeken-partners. Als je Play Boeken-partneraccount hiervoor in aanmerking komt, vind je een link naar het aanmeldingsformulier op de homepage van je account voor het Partnercentrum van Google Play Boeken.

Bekijk de Servicevoorwaarden voor Play Affiliates in je Partnerize-account voor meer informatie over commissietarieven en betalingen.

Hoe het werkt

Als in aanmerking komende e-boeken en audioboeken waarnaar je verwijst, binnen 24 uur na een verwijzing worden gekocht, verdien je 7% commissie op de verkoop.

Bekijk de Servicevoorwaarden voor Play Affiliates in je Partnerize-account voor meer informatie over commissietarieven en betalingen.

Zo kun je de Servicevoorwaarden bekijken:

1. Open het Partnerize-dashboard op je computer.
  2. Selecteer bovenaan Campagnes.
  3. Geef aan voor welke campagne je de Servicevoorwaarden wilt bekijken.
  4. Selecteer bij Campagnedetails de optie Algemene voorwaarden bekijken.