Om Play Bøger Affiliates

Som aktiv partner i Play Bøger kan du få 7 % i provision, når du linker direkte til kvalificerede produkter eller kvalificeret indhold i Google Play Bøger.

Affiliateprogrammet for Play Bøger er i øjeblikket tilgængeligt for aktive Play Bøger-partnere. Hvis din partnerkonto i Google Bøger er kvalificeret, kan du finde et link til tilmeldingsformularen på startsiden for din konto i Partnercenter for Play Bøger.

Du kan få flere oplysninger om provisionssatser og betaling ved at gå til servicevilkårene for Play Affiliates via din Partnerize-konto.

Sådan fungerer det

Når kvalificerede e-bøger og lydbøger, som du henviser til, købes inden for 24 timer efter en henvisning, får du 7 % af salget i provision.

Du kan få flere oplysninger om provisionssatser og betaling ved at gå til servicevilkårene for Play Affiliates via din Partnerize-konto.

Sådan finder du servicevilkårene:

1. Åbn Partnerize-kontrolpanelet på din computer.
  2. Vælg Kampagner øverst.
  3. Vælg, hvilken kampagne du vil se servicevilkårene for.
  4. Vælg Se vilkår og betingelser under "Kampagneoplysninger".

Relaterede ressourcer

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: