Sobre el programa d'afiliats de Google Play Llibres

Com a partner actiu de Play Llibres, pots guanyar una comissió del 7% en enllaçar directament a productes o continguts aptes a la botiga de Google Play Llibres.

El programa d'afiliats de Play Llibres està disponible en aquests moments per als partners actius de Play Llibres. Si el teu compte associat de Play Llibres és apte, veuràs un enllaç al formulari de registre a la pàgina d'inici del teu compte del Centre per a partners de Play Llibres.

Per obtenir més informació sobre el percentatge i el pagament de les comissions, consulta les condicions del servei d'afiliats de Google Play al compte de Partnerize.

Com funciona

Quan un usuari compri llibres electrònics i audiollibres que compleixin els requisits a què facis referència dins de les 24 hores següents a una referència, guanyaràs una comissió del 7% sobre la venda.

Per obtenir més informació sobre el percentatge i el pagament de les comissions, consulta les condicions del servei d'afiliats de Google Play al compte de Partnerize.

Per cercar les condicions del servei:

1. A l'ordinador, obre el tauler de Partnerize.
  2. A la part superior, selecciona Campaigns (Campanyes).
  3. Tria la campanya per a la qual vols consultar les condicions del servei.
  4. A "Campaign details" (Detalls de la campanya), selecciona View terms and conditions (Mostra els termes i condicions).

Tanca la cerca
Aplicacions de Google