Sobre el programa d'afiliats de Google Play Llibres

Com a partner actiu de Google Play Llibres, pots guanyar una comissió del 7% en enllaçar directament a productes o continguts aptes a la botiga de Google Play Llibres.

El programa d'afiliats de Google Play Llibres està disponible en aquests moments per als partners actius de Play Llibres. Si el teu compte de partner de Play Llibres és apte, trobaràs un enllaç al formulari de registre a la pàgina d'inici del teu compte del Centre per a partners de Google Play Llibres.

Funcionament

Quan un usuari compri llibres electrònics i audiollibres que compleixin els requisits a què facis referència dins de les 24 hores següents a una referència, guanyaràs una comissió del 7% sobre la venda. Per obtenir més informació sobre el percentatge de comissió i el pagament, consulta les condicions del servei d'afiliats de Google Play al compte de Partnerize.

Per cercar les condicions del servei, segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, obre el tauler de Partnerize.
  2. A la part superior, fes clic a Admin (Administrador) i després Campaign (Campanya).
  3. Tria la campanya per a la qual vols consultar les condicions del servei.

Configurar una campanya d'afiliat de Google Play Llibres

1. Crea enllaços d'afiliació.
  2. Genera una insígnia de Google Play.
  3. Fes el seguiment de les campanyes d'afiliats de Google Play.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament