Usein kysyttyä tulonjako-osuudesta

Google Play Kirjat tarjoaa useimmissa Google Play Kirjoja tukevissa maissa myydyistä e-kirjoista 70 prosentin tulonjako-osuuden kumppaneille, jotka ovat hyväksyneet vuonna 2019 julkaistut päivitetyt käyttöehtomme.

Vakiotulonjako-osuus on 52 % kumppaneille, jotka eivät ole hyväksyneet päivitettyjä käyttöehtojamme ja jotka myyvät e-kirjoja tietyissä maissa.

Jos haluat nähdä tulevien myyntien tulonjako-osuudet maittain, katso Voimassaolevat hinnat ‑taulukkoa, joka löytyy jokaisen julkaistun kirjan Hinnoittelu-osiosta.

Usein kysyttyä

1. Miten saan 70 prosentin tulonjako-osuuden?

Hyväksy ensin uudet käyttöehdot, jotka näet Yhteistyökumppanikeskuksen tililläsi. 70 prosentin tulonjako-osuus alkaa kahden päivän sisällä käyttöehtojen hyväksymisestä. Tulonjako-osuus koskee uusien e-kirjojen myyntejä tuetuissa maissa riippumatta kirjan hinnasta.

Näet tulevien myyntien tulonjako-osuudet Voimassaolevat hinnat ‑taulukosta, joka löytyy jokaisen julkaistun kirjan Hinnoittelu-osiosta.

2. Mistä maista saan 70 prosentin tulonjako-osuuden?

Ansaitset 70 % asiakkaille myytyjen e-kirjojen ovh-hinnasta yli 60 Google Play Kirjoja tukevassa maassa.

Kelvolliset maat ovat Alankomaat, Arabiemiirikunnat, Argentiina, Australia, Bahrain, Belgia, Bolivia, Brasilia, Chile, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, El Salvador, Espanja, Etelä-Afrikka, Guatemala, Honduras, Irlanti, Italia, Itävalta, Jordania, Kanada, Kazakstan, Kirgisia, Kolumbia, Kreikka, Kuwait, Latvia, Libanon, Liettua, Luxemburg, Meksiko, Nicaragua, Norja, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Portugali, Puola, Qatar, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Uruguay, Uusi-Seelanti, Uzbekistan, Valko-Venäjä, Venezuela, Venäjä, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Nykyinen tulonjakosi koskee niitä maita, joita ei ole lueteltu yllä.

3. Mistä maista saan nykyisen tulonjakoni?

Nykyinen tulonjakosi koostuu e-kirjoista, jotka on myyty asiakkaille seuraavissa maissa: Etelä-Korea, Filippiinit, Hong Kong, Indonesia, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Vietnam.

4. Vaikuttaako kirjan hinta tulonjako-osuuteeni?

Ei. Google tarjosi aiemmin 70 prosentin tulonjako-osuuden e-kirjoista, jotka myytiin tietyssä hintaluokassa ja tietyissä maissa. Tämä hintaluokkarajoitus on poistettu. Sinun ei tarvitse enää valita kirjasi hintaa tietyn hintaluokan sisältä saadaksesi 70 prosentin tulonjako-osuuden (soveltuvin osin).

5. Jakaako Google tulot ovh-hinnan vai myyntihinnan mukaan?

Google maksaa tulo-osuudet ovh-hinnan mukaan.

6. Liittyykö tulonjakoon maksuja?

Ei. Google ei peri maksuja 70 prosentin tulonjako-osuuteen liittyen.

7. Milloin 70 prosentin tulonjako-osuudet astuvat voimaan?

70 prosentin tulonjako-osuus alkaa kahden päivän sisällä Yhteistyökumppanikeskuksesta löytyvien päivitettyjen käyttöehtojen hyväksymisestä.

8. Onko muutos pysyvä?

70 prosentin tulonjako-osuuksille ei ole määritetty päättymispäivää. Google pidättää kuitenkin oikeuden tehdä muutoksia palveluun.

9. Voiko palveluntarjoaja hyväksyä uudet ehdot puolestani?

Ei. Hyväksyminen on sinun ja Googlen välistä. Vaikka palveluntarjoajasi pääsee käyttämään tiliä, hän ei näe uusia käyttöehtoja eikä voi hyväksyä niitä puolestasi.

Jos palveluntarjoaja saa tuloja kirjoistasi, kerro sille uusista käyttöehdoista hyväksymisen jälkeen.