Ofte stillede spørgsmål om omsætningsandel

Google Play Bøger tilbyder en omsætningsandel på 70 % ved salg af e-bøger i de fleste understøttede lande i Google Play Bøger til partnere, der har accepteret vores opdaterede servicevilkår, som blev indført i 2019.

Standardomsætningsandelen er 52 % for partnere, der ikke har accepteret vores opdaterede servicevilkår, og for salg af e-bøger i visse lande.

Du kan se omsætningsandelen efter land for fremtidige salg ved at gå til tabellen "Gældende priser" i sektionen "Pris" for hver bog, du udgiver.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan får jeg omsætningsandelen på 70 %?

Du skal starte med at acceptere de nye servicevilkår på din Partnercenter-konto. Omsætningsandelen på 70 % træder i kraft inden for to dage fra det tidspunkt, hvor du accepterer vilkårene. Omsætningsandelen gælder ved salg af nye e-bøger i kvalificerede lande, uanset hvad bøgerne koster.

Du kan se omsætningsandelen for fremtidige transaktioner ved at gå til tabellen "Gældende priser" i sektionen "Pris" for hver bog, du udgiver.

2. I hvilke lande får jeg en omsætningsandel på 70 %?

Du får 70 % af listeprisen på e-bøger, der sælges til kunder i over 60 understøttede lande i Google Play Bøger.

De kvalificerede lande er: Argentina, Australien, Bahrain, Belgien, Bolivia, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Estland, Finland, De Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Grækenland, Guatemala, Holland, Honduras, Hviderusland, Irland, Italien, Jordan, Kasakhstan, Kirgisistan, Kuwait, Letland, Libanon, Litauen, Luxembourg, Mexico, New Zealand, Nicaragua, Norge, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, Uruguay, USA, Usbekistan, Venezuela og Østrig.

Du modtager din aktuelle omsætningsandel for lande, der ikke er angivet på listen ovenfor.

3. I hvilke lande får jeg min aktuelle omsætningsandel?

Du modtager din aktuelle omsætningsandel for e-bøger, der sælges til kunder i Filippinerne, Hongkong, Indien, Indonesien, Japan, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Taiwan, Thailand og Vietnam.

4. Har prisen på min bog indflydelse på omsætningsandelen?

Nej. Tidligere tilbød Google en omsætningsandel på 70 % ved salg af e-bøger inden for visse prisintervaller og i visse lande. Denne begrænsning er fjernet. Du behøver ikke længere at angive din bog i visse prisintervaller for at få en omsætningsandel på 70 % de steder, hvor det er relevant.

5. Udbetaler Google omsætningsandelen ud fra listeprisen eller salgsprisen?

Google udbetaler omsætningsandelen ud fra listeprisen.

6. Opkræves der nogen gebyrer, når jeg modtager omsætningsandelen?

Nej. Google opkræver ingen gebyrer i forbindelse med denne omsætningsandel på 70 %.

7. Hvornår træder omsætningsandelen på 70 % for e-bøger i kraft?

Omsætningsandelen på 70 % træder i kraft, inden for to dage fra det tidspunkt hvor du accepterer de opdaterede servicevilkår i Partnercenter.

8. Er dette program permanent?

Der er ikke planlagt en slutdato for omsætningsandelen på 70 % for e-bøger. Google forbeholder sig dog retten til at foretage ændringer af vores tjeneste.

9. Kan min tjenesteudbyder acceptere de nye vilkår på mine vegne?

Nej, det er dig, der skal indgå aftalen med Google. Selvom din tjenesteudbyder har adgang til kontoen, kan udbyderen ikke se de nye vilkår eller acceptere dem på dine vegne.

Hvis din tjenesteudbyder tjener penge på dine bøger, skal du fortælle udbyderen om de nye servicevilkår, når du har accepteret dem.