Preguntes freqüents sobre la divisió d'ingressos

Google Play Llibres ofereix una divisió d'ingressos del 70% en les vendes de llibres electrònics a la majoria dels països admesos a Google Play Llibres per als partners que han acceptat les nostres condicions del servei actualitzades, establertes el 2019.

La divisió d'ingressos predeterminada és del 52% per als partners que no han acceptat les condicions del servei actualitzades i per a les vendes de llibres electrònics en determinats països.

Per veure la divisió d'ingressos per país en vendes futures, consulta la taula "Preus en vigor" de la secció "Preus" de cada llibre que publiques.

Preguntes freqüents

1. Com puc obtenir la divisió d'ingressos del 70%?

En primer lloc, has d'acceptar les condicions del servei noves al compte del Centre per a partners. La divisió d'ingressos del 70% comença en un termini de dos dies a partir de la data en què les acceptis. La divisió d'ingressos s'aplica a les vendes de llibres electrònics nous als països aptes, independentment del preu del llibre.

Per veure la divisió d'ingressos de les transaccions futures, ves a la taula "Preus en vigor" que hi ha a la secció "Preus" de cada llibre que publiques.

2. En quins països puc obtenir la divisió d'ingressos del 70%?

Guanyaràs un 70% del preu segons catàleg en els llibres electrònics venuts a clients de més de 60 països admesos a Google Play Llibres.

Els països aptes són els següents: Alemanya, Aràbia Saudita, Argentina, Austràlia, Àustria, Bahrain, Bèlgica, Bielorússia, Bolívia, Brasil, Canadà, Colòmbia, Costa Rica, Dinamarca, Egipte, El Salvador, Emirats Àrabs Units, Equador, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Guatemala, Hondures, Hongria, Irlanda, Itàlia, Jordània, Kazakhstan, Kirguizistan, Kuwait, Letònia, Líban, Lituània, Luxemburg, Mèxic, Nicaragua, Noruega, Nova Zelanda, Oman, Països Baixos, Panamà, Paraguai, Perú, Polònia, Portugal, Qatar, Regne Unit, República Dominicana, República Txeca, Romania, Rússia, Sud-àfrica, Suècia, Suïssa, Turquia, Ucraïna, Uruguai, Uzbekistan, Veneçuela i Xile.

Rebràs la divisió d'ingressos actual per als països que no figuren a la llista anterior.

3. En quins països puc obtenir la divisió d'ingressos actual?

Rebràs la divisió d'ingressos actual per als llibres electrònics que es venguin als clients de Filipines, Hong Kong, l'Índia, Indonèsia, el Japó, Malàisia, Singapur, Taiwan i Vietnam.

4. El preu del meu llibre afecta la meva divisió d'ingressos?

No. Google abans oferia la divisió d'ingressos del 70% pels llibres electrònics venuts en determinats intervals de preus i en determinats països. Aquesta restricció de grup de preus s'ha suprimit. Ja no cal que publiquis el llibre en determinats intervals de preus per obtenir la divisió d'ingressos del 70%, si escau.

5. Google paga la divisió d'ingressos en funció del preu segons catàleg o del preu rebaixat?

Google paga la divisió d'ingressos en funció del preu segons catàleg.

6. Hi ha alguna comissió associada a la divisió d'ingressos?

No. Google no cobra cap comissió relacionada amb la divisió d'ingressos del 70%.

7. Quan entrarà en vigor la divisió d'ingressos del 70% per als llibres electrònics?

La divisió d'ingressos del 70% comença en un termini de dos dies a partir de la data en què acceptis les condicions del servei actualitzades al Centre per a partners.

8. Aquest programa és permanent?

La divisió d'ingressos del 70% pels llibres electrònics no té cap data de finalització prevista. Tanmateix, Google es reserva el dret de fer canvis al nostre servei.

9. El meu proveïdor de serveis pot acceptar les condicions noves en nom meu?

No. L'acord que has subscrit és amb Google. Encara que el proveïdor de serveis pugui accedir al compte, no podrà veure les condicions noves ni acceptar-les en nom teu.

Si el proveïdor de serveis rep guanys dels teus llibres, avisa'l quan hagis acceptat les noves condicions del servei.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google