Gereelde vrae oor inkomsteverdeling

Google Play Boeke bied 'n inkomsteverdeling van 70% op e-boekverkope in die meeste lande wat deur Google Play Boeke ondersteun word vir vennote wat ons opgedateerde diensbepalings – wat in 2019 bekendgestel is – aanvaar het.

Die verstekinkomsteverdeling is 52% vir vennote wat nie ons opgedateerde diensbepalings aanvaar het nie en vir e-boekverkope in sekere lande.

Bekyk die "Effektiewe pryse"-tabel in die "Pryse"-afdeling van elke boek wat jy publiseer om die inkomsteverdeling vir toekomstige verkope volgens land te sien.

Gereelde vrae

1. Hoe kry ek die inkomsteverdeling van 70%?

Eerstens, aanvaar die nuwe diensbepalings in jou Vennootsentrum-rekening. Die inkomsteverdeling van 70% begin binne 2 dae nadat jy die bepalings aanvaar het. Die inkomsteverdeling is van toepassing op nuwe e-boekverkope in lande wat kwalifiseer, ongeag die boek se prys.

Gaan na die "Effektiewe pryse"-tabel in die "Pryse"-afdeling van elke boek wat jy publiseer om die inkomsteverdeling vir toekomstige transaksies te sien.

2. In watter lande kry ek die inkomsteverdeling van 70%?

Jy sal 70% van die handelsprys verdien op e-boeke wat verkoop word aan klante in 60+ lande wat deur Google Play Boeke ondersteun word.

Die lande wat kwalifiseer is Argentinië, Australië, Oostenryk, Bahrein, Belarus, België, Bolivië, Brasilië, Kanada, Chili, Colombië, Costa Rica, Tsjeggiese Republiek, Denemarke, Dominikaanse Republiek, Ecuador, Egipte, El Salvador, Estland, Finland, Frankryk, Duitsland, Griekeland, Guatemala, Honduras, Hongarye, Ierland, Italië, Jordanië, Kazakstan, Koeweit, Kirgistan, Letland, Libanon, Litaue, Luxemburg, Meksiko, Nederland, Nieu-Seeland, Nicaragua, Noorweë, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Pole, Portugal, Katar, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Slowakye, Suid-Afrika, Spanje, Swede, Switserland, Turkye, Oekraïne, Verenigde Arabiese Emirate, Verenigde Koninkryk, Verenigde State van Amerika, Uruguay, Oesbekistan en Venezuela.

Jy sal jou huidige inkomsteverdeling ontvang vir lande wat nie op die lys hierbo is nie.

3. In watter lande ontvang ek my huidige inkomsteverdeling?

Jy sal jou huidige inkomsteverdeling ontvang vir e-boeke wat verkoop word aan klante in Hongkong, Indië, Indonesië, Japan, Maleisië, Filippyne, Singapoer, Suid-Korea, Taiwan, Thailand en Viëtnam.

4. Beïnvloed my boek se prys my inkomsteverdeling?

Nee. Google het die inkomsteverdeling van 70% vroeër aangebied vir e-boeke wat binne sekere prysbestekke en in sekere lande verkoop is. Die prysbestekbeperking is verwyder. Jy hoef nie meer jou boek binne sekere prysbestekke te lys om die inkomsteverdeling van 70%, waar toepaslik, te kry nie.

5. Betaal Google die inkomsteverdeling op die handelsprys of die verkoopprys?

Google betaal die inkomsteverdeling op die handelsprys.

6. Is daar enige fooie wat met die inkomsteverdeling geassosieer word?

Nee. Google hef nie fooie wat met hierdie inkomsteverdeling van 70% verband hou nie.

7. Wanneer sal die inkomsteverdeling van 70% vir e-boeke in werking tree?

Die inkomsteverdeling van 70% begin binne 2 dae nadat jy die opgedateerde diensbepalings aanvaar het wat in die Vennootsentrum gekry kan word.

8. Is hierdie program permanent?

Daar is nie 'n beplande einddatum vir die inkomsteverdeling van 70% op e-boeke nie. Google behou egter die reg voor om veranderinge aan ons diens te maak.

9. Kan my diensverskaffer die nuwe bepalings namens my aanvaar?

Nee. Jou ooreenkoms is met Google. Al het jou diensverskaffer toegang tot die rekening, kan hulle nie die nuwe bepalings bekyk of hulle namens jou aanvaar nie.

As jou diensverskaffer verdienste uit jou boeke ontvang, moet jy hulle daarvan in kennis stel nadat jy die nuwe diensbepalings aanvaar het.