Informació general sobre els informes

Informes de trànsit de la previsualització de Google Llibres

Informes de guanys de Google Play

Informes de vendes de Google Play

Informes necessaris

• Informes de guanys: informació sobre els teus guanys mensuals amb Google Play.
  • Informes de transaccions: informació sobre totes les vendes d'ISBN.
  • Informes de trànsit de la previsualització de Google Llibres: pàgines visualitzades i visites als llibres a Google Llibres.

Diferències entre els informes

• Informes de guanys
    • Contenen les transaccions incloses en el pagament del mes corresponent.
    • No contenen reserves de què no s'hagi completat el pagament.
  • Informes de transaccions
    • Poden contenir transaccions incloses en altres informes de guanys.
    • Poden faltar-hi alguns valors, com ara l'import dels guanys. Els valors s'hauran emplenat si baixes aquests informes uns quants dies més tard.
  • Informes de trànsit de la previsualització de Google Llibres
    • Contenen les visites de pàgines de la previsualització de Google Llibres.

Disponibilitat dels informes

• Informes de vendes (informes de transaccions i de resum)
    • D'1 a 2 dies després de la transacció.
  • Informes de guanys
    • 5 dies laborables després de final de mes.
    • Si han passat més de 5 dies i no has rebut cap informe, comprova que la teva informació fiscal sigui correcta.

Nota: les dates es mostren segons la zona horària del Pacífic. Per aquest motiu, és possible que per a una transacció feta l'1 de gener a Europa s'indiqui la data del 31 de desembre als nostres informes.