Snabbstartsguide: Så här lägger du till en ny bok

Steg 5: Granska och publicera

På fliken Granska kontrollerar du att alla uppgifter stämmer innan du publicerar boken. Om något är fel klickar du på fältet så kommer du tillbaka till en av de tidigare flikarna.

När bokinställningarna är som du vill ha dem klickar du på Publicera. Boken publiceras inom 24 timmar.

Bokinformation

Kontrollera uppgifterna i följande fält under Bokinformation:
  • Titel
  • Författare
  • Beskrivning
  • Genrer
  • Utgivare

Innehåll och omslag

Kontrollera att allt material har laddats upp som det ska under Innehåll och omslag.

Bokens pris

Kontrollera uppgifterna i följande fält under Bokens pris:

• Land
  • Ditt pris