Hurtigstartveiledning for å legge til nye bøker

Trinn 5: Gå gjennom og publiser

På Gjennomgå-fanen sjekker du at all informasjonen er riktig, før du publiserer boken. Hvis du ser noe som er feil, klikker du på feltet, så går du tilbake til en tidligere fane.

Når du er fornøyd med bokinnstillingene, klikker du på Publiser-knappen. Boken blir publisert innen 24 timer.

Bokdetaljer

Under «Bokdetaljer» sjekker du at informasjonen er riktig i disse feltene:
  • Tittel
  • Forfatter
  • Beskrivelse
  • Sjangere
  • Publisist

Innhold og omslag

Sjekk at alt innholdet er lastet opp riktig, under «Innhold og omslag».

Bokpriser

Under «Bokpriser» sjekker du at informasjonen er riktig i disse feltene:

• Land
  • Prisen din